Nike introduceert in samenwerking met TomTom het stijlvolle sporthorloge Nike+ SportWatch GPS. Dit fraai vormgegeven sporthorloge van Nike is de ideale trainingspartner voor het verbeteren van de prestaties en het het verhogen van de funfactor tijdens het hardlopen. Door de uitgebreide analyse achteraf, kun je gemakkelijk je doelen inzichtelijk maken en trainingsschema’s samenstellen. Share je gelopen route via de Nike+ community, loop de route van een ander en deel ervaringen. De Nike+ SportWatch brengt functionaliteit en design samen in een sporthorloge dat ook voor dagelijks gebruik de pols niet zal misstaan. Specificaties Nike+ SportWatch GPS:

Tijdens de workout:

  • Registreert in de buitenlucht met de ingebouwde GPS sensor van TomTom de afgelegde afstand, route, gemiddelde snelheid, en huidige snelheid. Werkt ook binnen met de meegeleverde Nike+ footpod.
  • Registratie van tijd, verbrande calorieën en bij gebruik van de Polar hartslagband (niet standaard meegeleverd) de actuele hartslag
  • Instelbare datavelden

Na de workout:

  • Gemakkelijk je trainingsdata uploaden naar de computer door de ingebouwde usb-aansluiting in de horlogeband. Laadt tevens de batterij op.
  • Toegang tot de Nike+ community voor handige trainingstools.
  • Deel je gelopen routes, behaal doelen en loop routes van andere lopers.

Voor het registeren van de hartslag heb je de Polar W.I.N.D.+ hartslagmeter nodig. Ook uiteraard bij ons te koop!

YouTube Preview Image

Heb je interesse in dit horloge, zorg dan je er snel bij bent! Het aanbod is namelijk beperkt!

Reserveren kan ook……bel/mail/twitter ons!

Laat een bericht achter